A címben említett T-X egy Terminátor típus, nevezetesen a Terminátor: A gépek lázadása című filmben szereplő, Kristanna Loken által alakított gyilkológépet takarja. Kívülről rendkívül mutatós, ám nem biztos, hogy egy közös éjszaka emlékezetes lenne vele - azaz biztos, csak nem abban az értelemben...

 A T-X nem érez fájdalmat, nem eszik és nem alszik. Ebben semmi meglepő nincsen, hiszen egy gépről van szó. Na de mi van akkor, ha egy ember rendelkezik ilyen "képességekkel"? Ugyanis létezik valaki, aki igen...

A hét éves Olivia Farnsworth nyugodtan nevezhető egy hús-vér terminátornak, ugyanis alig eszik, alig alszik és egyáltalán nem érez fájdalmat!

Vannak, akik alig esznek, akik alig alszanak, vagy nem éreznek fájdalmat, Olivia azonban az egyetlen, akinél ez a három dolog egyszerre jelentkezik! Magát a betegséget a 6-os kromoszóma hiánya okozza.

A tünetek már pár hónapos korától jelentkeztek nála. Édesanyja szerint Olivia kisbabaként sohasem sírt, és kilenc hónapos kora után egyáltalán nem aludt napközben. 

Ez az állapot több szempontból is veszélyes, bár egyszer éppen megmentette a kislány életét: elütötte egy autó, ám Olivia kisebb sérülésekkel megúszta. Édesanyja kétségbeesetten rohant az úton heverő gyerekhez, aki értetlenül nézett rá: "Anya, mi a baj?"

A fájdalom érzékelés hiánya miatt nem érez félelmet, ami miatt különös figyelemmel kell őt tartani. Nem éhes, ezért az ételt szó szerint bele kell "tuszkolni", a (viszonylag) normális alváshoz pedig gyógyszereket szed. 

Ami még érdekes, hogy gyakran, látszólag minden ok nélkül elkezd "tombolni", dühkitörése lesz. Ilyenkor üti, rúgja, fejeli azt, aki, vagy ami a közelében van. Jobb esetben csak éktelenül káromkodik.