A világ bizarr, az ember, mint oly, bizarr - én meg, azaz mi meg, szeretünk bizarr dolgokat látni/olvasni/érezni, miegyéb. A jelenkor fő agymenései természetesen a minden irányban (irtó gyorsan) terjedő mémek, de találkozhatunk még telefonunkon ezen kívül is vicces-fura (idegesítő...?) dolgokkal.

Konkrétan most a mobilra letölthető applikációkra gondoltam, ím szeretnék megosztani pár extrém marhaságnak tűnő (és az is) alkalmazást!

Game for Cats

Ez az első igazán "multikulti", "ember-állat" barát program, legalábbis ezt állítja magáról. A játék lényege, hogy kedvenc cirmosunknak egy ide-oda cikázó pöttyöt kell minnél többször "megérintenie" a kijelzőn, és így gyűjtheti a pontokat, valamint léphet szintet. 

Bizony-bizony, a gombolyag már nem menő, cicuskák...

Ez az app iPad-re tölthető le, ingyenesen (hála annak a...). Persze érthető, miután a macskák már minden pénzüket Whiskas-ra költötték, ilyesmire már nem telik...

Nose Candy

Íme a program a... (ide azt akartam volna, hogy kiknek, de inkább passzolok). Szóval íme a program, aminek a lényege a következő: virtuális drog csíkocskákat kell virtuális orrunkkal felszippantani. Öt nehézségi szint van, és a telefon rezgéssel adja tudtunkra, amint a "kellő magasságokba" értünk. Hmm...

Azért cuccot még itt sem adnak ingyen, kb. 2 dollárt kell virítanunk, hogy leszedhessük a Nose Candy-t Androidra.

Cuddlr

Az igazi cukiság! Nem? De! A Cuddlr segítségével megkereshetjük a közelünkben lévő, ölelkezésre hajlamos tagokat. Hát nem édes?!

A progi ingyenes iOS-re (még csak). Kár, mert ennek igazán hasznát vehetjük, ha épp szeretnénk sze... retni valakit.

Yo

Az egyik kedvencem... Az app, ami azt mondja, hogy "yo". 

Hát kell ezt magyarázni bárkinek is?! Aki nem érti e program lényegét és fontosságát, az menjen inkább hangyákat szedegetni boxkesztyűben! Alfa és omega, a mobil applikációk Tao-ja! 

És igen: a program ingyenes, valamint iOs-re és Androidra is telepíthető.

Yo!!

Places I've Pooped

Erről a programról már egy másodperc erejéig azt gondoltam, hogy még hasznos is lehet, de még időben lekevertem magamnak egy atyai maflást... Ezen app segítségével megjelölhetjük azokat a helyeket, ahol a "dolgunkat" végeztük valaha, valamikor (valakivel?). Territórium-megjelölés, "homo smartphonicus" módra.(a progi ingyenes - a szark.öö..a szerk.)

Szegény kutyák, ha tudnák, mennyit szüttyögnek ilyesmivel fölöslegesen! 

Fejlesztőknek tipp: vonjuk össze a Game for Cats-ot és eme legutóbbi appot, és tegyük könnyebbé házi kedvenceink életét!